♦️ Gæstebog

7 meninger om “♦️ Gæstebog”

 1. Hej Kirsten og Birger!
  Tak for sidst, dejligt at se, hvor min ny langbue bliver lavet. Det kan kun blive godt, kan næsten ikke vendte til at skal prøve at skyde med den igen. Efter den er blevet forbedret og trimmet lidt mere.
  MVH. Peter Bentzen Himmerlands bueskyttelaug (Himbula)

 2. Hej Sigil. Det lyder godt. Jeg bygger buer i alle længder , styrker , og med træsorter fra hele verden , som man ved de indfødte har brugt til buer. Jeg bygger Stenalderbuer – Vikngebuer – Middelalderbuer og moderne buer med pistolgreb og pilehylde. De moderne er Laminerede med 3 til 4 trælaminater , efter ønske. Jeg har Ask – Elm – Hickory – Ahorn – Cumaru – Jatoba – Wengé – Ipé – Massaranduba. Jeg kan montere hornnocks , hvis det ønskes. Glæder mig til at høre fra jer. Mvh. Birger.

 3. Hej Birger.
  Så fik jeg min første “Toftdahl-bue” hjem og hvor er hun smuk.
  Jeg glæder mig virkelig til at købe streng til hende og lære hende nærmere at kende.
  Det er ualmindelig smukt håndværk og detaljerne med bøffelhorn på spidserne og i pilehylden, er med til at gøre hende ekstra smuk.
  Jeg må sige at jeg synes at du er hamrende dygtig til dit håndværk, samtidig med at din service og dit prisniveau er enestående.
  Det er min første, men formentlig ikke min sidste “Toftdahl-bue”.
  TAK :o)
  Med venlig hilsen
  Mikael Wolffbrandt

 4. Kære Birger.

  1000 tak for alle dine råd om fremstilling af min langbue. Den er blevet flot, og jeg glæder mig til at forære sønnike den i julegave. Og til at se, hvordan den faktisk skyder. Det har vi ikke prøvet endnu.
  Tak endnu en gang for din hjælpsomhed og tålmodighed.

  De bedste hilsner
  Curt

 5. Hej Curt. Det har været hyggeligt. Det bliver lidt nemmere , hvis du vil bygge én til dig selv med tiden. Jeg er igang med det samme , med en fyr fra Nepal , på Engelsk. Det er noget sværere. Vh. Birger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *