Hej og velkommen til min side

Birger
Birger

Hej og velkommen til min hjemmeside. Det giver mig utrolig meget at bygge buer, der er smukke og skyder godt. Jeg har hele mit liv været glad for at arbejde med træ, og med en uddannelse som snedker har jeg en håndværksmæssig baggrund. Jeg startede i 2002, med at bygge buer. Min første bue var en lamineret bue af Ask og Jatoba, som er en sydamerikansk træsort. Siden har jeg bygget mange buer med træ fra hele verden, som de indfødte har brugt. Både laminerede og hélvedsbuer, som er lavet i et stykke træ. De viste buer kan laves i alle styrker. Har du spørgsmål, så skriv eller ring. Mobil: 20272750 Mail: birgert1950@gmail.com

2 meninger om “Hej og velkommen til min side”

 1. Hej Birger , jeg har længe glædet mig over din hjemmeside og de flotte buer du laver.
  De har inspireret mig til at forsøge selv, jeg har byret et par hel’vedsbuer af ask. Den første sprang efter ca 200 skud , set i bagspejlet kunne jeg godt se at der var nogle udløbere på ryggen. Og det var i en sådan en den sprang. Den anden blev heller ikke vellykket på grund af en bøjning i det ene ben som jeg ikke fik tilleret korrekt.
  Nu er jeg igang med en lamineret bue at Ask / Elm . Den ser ud til at fungere fint ( ca 40 # 28′ ) meeennn riseren har løsnet sig i begge ender efter nogle få skud , hvad bruger du af lim til risererne på dine buer .?
  Jeg har brugt Titebond lll men det er åbenbart ikke ideelt.
  Jeg skal lide nævne at jeg er helt nu i ” faget” men jeg finder det ganske sjovt at lave mine ting selv.
  Al begyndelse er svært har jeg erfaret.
  Mvh
  Peter (1948)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *