Velkommen til min hjemmeside

Birger
Birger

Hej og velkommen til min hjemmeside. Det giver mig utrolig meget at bygge buer, der er smukke og skyder godt. Jeg har hele mit liv været glad for at arbejde med træ, og med en uddannelse som snedker har jeg en håndværksmæssig baggrund. Jeg startede i 2002, med at bygge buer. Min første bue var en lamineret bue af Ask og Jatoba, som er en sydamerikansk træsort. Siden har jeg bygget mange buer med træ fra hele verden, som de indfødte har brugt. Både laminerede og hélvedsbuer, som er lavet i et stykke træ.

De viste buer kan laves i alle styrker. Hvis du har spørgsmål, så skriv eller ring.

3 meninger om “Velkommen til min hjemmeside”

  1. Hvad ville det komme til at koste, hvis du skulle lave en engelsk warbow og modellen er caleille buen den sidste Englænderne brugte inden de fik tæsk af krudt og kugler den model er lavet af taks og har et lille recurve lignede Svej der hvor hornet sidder i begge ender, på ca 55 lbs

  2. bartosz nafalski piramida, bartosz nafalski piramida, bartosz nafalski, Бартош Нафальский, Omega best piramida, omega bartosz, бартож омега бест, bartosz scam, Бартош Нафальский, бартож омега бест

    https://omega.best

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *